välkommen 2015!

SHIIIET alltså. Några dagar har passerat och plötsligt är det nytt år och ny start. 
Herregud vad 2014 har sprungit iväg. Känns som om jag nyss fyllde 18, samtidigt som jag känner att jag varit 18 hela livet. Knasigt det där. För att sammanfatta året som gått har jag iallafall haft ett riktigt bra år. Vissa mörka  dvalor och svackor, men överlag svaga sådana i jämförelse med allt annat som varit bra. 2014 har varit otroligt händelserikt. Att fylla 18, ta körkort, få gå på krogen första gången, känna att man kan göra precis vad man vill, åka utomlands med tjejligan, börja sista året i skolan och prova studentmössa, gå på studentfester och räkna ner, DET är något speciellt alltså. Ni 97or har veeeeeerkligen något att se fram emot detta året. Jag lovar.
Det är också i år som jag känner att jag som person har förändrats som mest. Jag känner faktiskt att jag har mognat och blivit vuxen på riktigt. Låter töntigt, men känns på något sätt som att jag numer ser världen på lite annorlunda sätt. Ur ett bredare perspektiv och på ett mer realistiskt vis.
Jag har även under året insett saker om mig själv och mina styrkor och människor i min omgivning. Jag har lärt  mig att fokusera på sådant som är viktigt och strunta i resten. Jag har helt enkelt så här med facit i hand, utvecklats väldigt mycket på det personliga stadiet. Frida på nyårsafton 2013-2014 är inte riktigt samma Frida som nu! Dock har hon bara blivit bättre såklart.......;)
    Jag är otroligt taggad på 2015. Att få ta studenten, kastas ut i det verkliga vuxenlivet och känna mig fri. Det känns mer än läskigt, helt klart. Vågar knappt tänka på det, en dag i sänder.
Däremot känns det fantastiskt kul och jag känner mig REDO!

Så jag välkomnar året med öppna armar, nu jävla, nu kör vi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0