SUMMERBURST - vi ses igen!

några bilder från förra årets summerburst, som för övrigt var en utav de bästa helgerna på HELA året!!

JIHAAA, för några dagar sedan spontanbokade jag Summerburst för andra året i rad. Beccis hade bokat och jag vet även några fler som skall dit, så jag & anni bokade. Har svårt att tro att denna gång kan toppa förra årets, men jag har ändå gott hopp! Kommer oavsett vad bli en sjukt nice helg och jag längtar sönder!!

sista studentfesten


I torsdags hade vi vår sista studentfest. Temat var "det glada 20-talet" och 98% av varbergs 96:or var iklädda "The Great Gatsby-kläder", dvs finkläder med fjädrar i håret och killarna med skjortor och byxor typ (inte alls kul), men vi valde att klä ut oss till någnting annat, nämligen bönder.. haha 
Så jävla fula och udda, men ändå lite kul att vara annorlunda.

Blev iallafall en riktigt grym kväll, vi hade superkul på förfesten och dansade sedan nonstop på sociten tillsammans med alla andra glada studenter. Kvällen avslutades med ett stopp på pizzerian och sedan somnade jag på 2 sekunder. 
Så här i efter hand så känns det så sjukt att detta var vår sista studentfest... Nu är det bara jippodag, bal och sedan är det STUDENT. CRAZY MF, var tog dessa tre år vägen?

dämpar söndagsångesten
I söndags mötte jag upp mina kära vänner för en bit mat på zorbas. Åt deras otroligt goda planka & efter det gav vi oss av mot Varberg Teater där beccis var med i "Age och Rock". Superbra show & alla var såååå duktiga! Nu har jag precis bockat av ett nationellt prov (mitt sista svenska nationella ever!!) och ligger utslagen i soffan och myser med min lilla vovve medan regnet öser ner utanför. Skall strax iväg och luncha med min paps och sedan i eftermiddag skall jag träffa clarren! 

dags att fira!Kändes lagom skönt när vi tryckte på "skicka-knappen" & sände i väg vårt 30 sidor långa gymnasiearbete som vi jobbat med under en lång period. En liten sten som lättade från hjärtat och någonting värt att fira. Efter skolan åkte jag, beccis & sandra ner till lorensberg för en bit mat & dryck. Fira måste man!
Kvällen skall tillbringas tillsammans med lite saknade vänner & imorgon väntas jobb! Dags för helg, tjoho!!

mitt sista lov någonsin

i min nya fina klänning!

Påsklovet har swishat förbi i rasande fart men har förövigt haft ett riktigt bra lov!
Har hunnit med ett 18-årsfirande, en vända i göteborg med sally, ett par dagars jobb, en liten mini-semester till Bohuslän med mamsen, påskfirande med dans & vänner på sociten samt korvgrillning och solning i vårsolen. 

För tillfället tar jag en liten paus i mitt panikplugg som för tillfället existerar här hemma. Har SÅ mycket att beta av den närmsta tiden och har med facit i hand, inte riktigt pluggat så mycket under lovet som jag borde gjort (surprise). Dock var det ganska skönt att bara vara ledig en sista gång, för det är verkligen en konstig känsla det där, tänk att jag har gått i skolan i 13 år haft mängder av lov och nu har jag precis varit med om mitt sista. Någonsin.

morgonmys på gullmarsstrand


minisemester i BohuslänRSS 2.0