STOCKHOLM

Har haft helt underbara dagar i Stockholm. Vi har bara tagit det lugnt och haft det sååååååå mysigt! 
Har massvis med bilder som jag skall visa er, men tyvärr har jag ännu knappt funnit en lugn stund då jag jobbat sedan nästintill konstant jag kom hem!
Nu ska jag i väg och bränna av 10 jobbtimmar till, så vi hörs senare!!:*

lite häng på skansen


en liten tripp till stockholm

tre bilder från höstlovet då vi besökte stockholm tillsammans för första gången!

När Michael fyllde 21 i juni fick han en Stockholmsresa i present utav mig, så i morgon tar vi tåget till huvudstaden för fyra mysiga dagar tillsammans. Vi kommer hem sent på fredagkväll och fram till dess ska vi gå på skansen, besöka grönan, kanske ta någon båttur, mysa i gamla stan och framför allt njuta av solen och sällskapet. 
Kommer bli grymt!!


lunchdejt vid havet


Efter en lyckad 18-års middag hos Siri igår startade jag och mamsen idag dagen med lite lunch vid havet. Supermysigt och dessutom lyste solen så gott och värmde våra små ryggar!
Strax ska jag möta upp min lilla ebbis som kom hem från Paris igår för lite kvalitetstid och uppdatering om senaste dagarna! 

en liten tripp till gamla stan

 
 

JOBBA JOBBA JOBBA

 
 De senaste dagarna har varit fyllda med jobbjobbjobb. 
Har jobbat heldagar från i fredags, så har varken hunnit med att träffa vänner eller suttit vid datorn. Dock har det varit kul att jobba och det blir ju i slutändan väldigt goa pengar, så jag klagar inte det minsta! ;-) Dagarna som kommer innehåller två artonårsfiranden som kommer bli riktigt kul, lite mer jobb, lite fikor med vänner och även en liten mini-resa (ska berätta mer om detta). 
Har haft en kanonsommar hitills och det jag har framför mig kommer dessutom göra den ännu bättre. TJOHOO!

migrän & 30 grader - underbar kombo!


så här fräsch var fridus innan hon gick ut i fredags, inte riktigt lika fräsch idag...

Värmen har kommit till Varberg och självklart ringde klockan tidigt igår, då det var dags för stranden. Vi var ett stort gäng, men redan efter 20 minuter började jag känna tryckande huvudvärk och illamående och efter en stund fick Michael hämta mig. Resten av dagen spenderades i migränens bana. Spydde nonstop i två timmar och sedan sov jag resten av dagen. Trodde huvudet skulle sprängas ett tag, men lyckligtvis var detta inte fallet...;) Dagen var verkligen hemsk, migränen var galen och detta tillsammans med värmen var ingen go kombo..

    Idag mår jag lite bättre, men ska ändå ta det lugnt fram tills jag börjar jobba kl 17. Hoppas ni njuter av solen, men ägnar en liiiiten tanke åt stackars lilla mig!

POOLHÄNG

Så här såg i stort sätt alla våra dagar ut!

last friday night

 
Hade en grym utekväll med mina kära vänner igår! Först förfest och mat hos Stina, följt av Hofmaestro och lite drinkar på sociten och avslutningsvis ett nattdopp på simstadion! Riktigt trevlig kväll och nu börjar det verkligen kännas att sommaren är i gång på riktigt!!

back in sweden

 
HEJ OCH HÅÅ, här vart det inte mycket uppdatering inte... Faktum är dock att internet på rhodos inte var särskilt samarbetsvänligt, inte alls...
Som ni säkert förstår är jag nu hemma i Sverige igen och resan var såååå bra! Vi hade underbart väder och det var så skönt att bara ta det lugnt och glömma alla måsten för några dagar! Otroligt lyckad resa med världens bästa sällskap!
Kommer bomba med lite bilder nu i några inlägg framöver, för jag var faktiskt ganska aktiv med min kära kamera!
TJOHO

RSS 2.0