HEJJJJ PÅ ER ALLIHOPA!!

Hej på er allihopa där ute! Var ju ett bra tag sedan sist och jag hoppas allting är bra med er! Blir så glad varje gång jag går in och fortfarande ser att ni är ett tappert gäng här varje dag som fortfarande hoppas på att det skall dyka upp något inlägg! Så roligt är det och jaa, självklart saknar jag att blogga..
Kommer dock tyvärr inte börja blogga nu heller och vet inte heller om jag kommer göra det någonsin igen, men ville bara slänga upp ett litet hej iallafall! 
Det har ju hänt en hel del sedan sist, jag har gått ut ettan (!!) och haft en grym jävla avslutning med min fina klass, jag har varit på studentfiranden och haft min fina gudmor på besök,  jag har tillbringat en vecka i grekland tillsammans med min pojkvän, jag har firat några födelsedagar, hängt massvis med mina vänner, partajat, shoppat (förvåning va? hihi), tränat, blivit klockägare och nu bara njutit av att det är sommarlov. Dock har ju vädret inte varit det roligaste än, men förhoppningsvis blir det ändring på det inom kort. HÅLL TUMMARNA!
 Så just nu är det verkligen full rulle i fridas liv, allting går på helgång och jag hinner knappt med själv! Men jag klagar inte, tro mig det är så här jag vill ha det, det är då jag trivs som bäst!  Jag har en hel del inplanerat nu så tror bannemig att det här sommaren kan bli en riktigt vinstlott!!
Jag hoppas såklart att ni har haft det lika bra som jag sedan sist och att ni nu får en riktigt jävla go sommar!
Vi ses kanske i framtiden, vem vet!
                                      bengtssonf@instagram bengtssonf@vine - kolla in och följ mig där!!
 

RSS 2.0