min lilla söta blogg, jag saknar ju dig

Gud, jag klickar allt för ofta in här, börjar skriva ett litet inlägg och raderar snabbt all text igen.. 
Jag saknar så mycket att blogga, samtidigt som jag njuter av att slippa, haha. Makes no sense?
Nä, men jag har alltid älskat att skriva av mig och därför blir det att jag saknar den här platsen allt för ofta. Jag saknar även såååå mycket att kunna läsa tillbaka och se vad jag har haft för mig de senaste veckorna, månaderna och åren. Det är nog det jag saknar mest faktiskt. Att ni dessutom är ca 20 personer VARJE dag som fortfarande klickar er in här i hopp om lite uppdatering är ju helt underbart, inte bloggat på sju (wtf, sju) månader och ni är fortfarande trogna och kikar in. CREED till er alltså! ♥
    Min bloggcomeback är alltså fortfarande en obesvarad fråga. Känner att det pågår himla massa saker i mitt liv just nu och att tvåan på gymnasiet hitills har varit en mardröm. Från att vara en tjej som inte pluggar särskilt mycket och tar saker som det kommer, blir jag nu förtiden typ i typ chocktillstånd och rastlös när vi inte har plugg. HÖR NI? RASTLÖS?! Ja, så mycket har vi haft den här terminen hitills, jag vet inte vad man gör på fritiden om man inte pluggar...;)

Som ni ser har jag även ändrat om här i bloggen, och JA jag har grejat hela designen helt själv, en liten applåd till fridus! Fasen vad man blir galen på alla koder hit och dit som skall trixas med, det är heeeelt crazy! 
Ni ser även under rubriken "länkar" min vän nathalies foto-fb-sida, hon går nämligen foto-program och har tagit mittenbilden i headern och min kära profilbild här på bloggen, så där kan ni ju kika in så länge! #reklam hihi
    Men åter till bloggkarriären, jag vet inte riktigt hur jag ska göra med min kära blogg. Kanske börja blogga igen lite då och då, när jag känner för det? Kanske göra hela bloggen privat och bara blogga för mig själv? Kanske bli nästa Kissie och sätta en jävla fräs, hoppa av skolan och bli bloggdrottning? HA! 
Vi får helt enkelt se hur det blir med det hela, nu är det ju även snart nytt år.
NYTT ÅR, NYA BLOGGKRAFTER?! mjaaa,vi får väl se hur det blir med det, men jaa tanken finns där.


RSS 2.0