valborg!

Ska nu bege mig ner mot kvantum där jag ska möta upp ett gott gäng som jag ska tillbringa kvällen med!
Grillning och mys hemma hos Becca står på schemat och jag känner på mig att det kommer bli en perfekt kväll för att fira in kära våren!

Vi hörs kära vänner, ha en bra valborg!

MYCKET LYCKA!

Idag är en bra dag! Har dock plågat mig igenom ett spanska nationella som gick åt skogen ungefär, men annars är jag himla glad! Vi har precis planerat färdigt kvällen, vår sista lektion är inställd, vi är lediga imorgon och spanskalektionen (värsta på veckan) är inställd på fredag. ÅH, TJOHO MEGA YÄÄÄ!
vi avslutar inlägget med en snygg bild på becca som också gör en himla glad!!

bilder från igår!


svar på frågestunden - del 2 !

Julia:
Vad saknar du mest med att vara liten?
Svar: HM, det jag saknar mest är nog att allt var så himla enkelt. När man var liten behövde man inte bry sig om någonting, skitsnack existerade inte, man behövde inte vara "rätt" klädd och man hade ingen press eller några speciella krav. Allting var så  enkelt och jag tror faktiskt att man nästan uppskattade livet mer då. Man brydde sig inte om hur sina kompisar eller medmänniskor såg ut, så länge de var snälla och man hade kul ihop! Man behövde helt enkelt inte tänka så mycket, utan bara leva. DET saknar jag väldigt mycket! Hehe, sedan saknar jag även att somna i soffan och att bli buren upp till rummet utav pappa, hihil.


Julia:
Vad är det absolut bästa med Michael?
Svar: Det absolut bästa är helt klart att jag kan vara mig själv till 100 % när jag är med honom. Vi känner verkligen varandra utan och innantill, så vad jag än gör skulle jag liksom aldrig skämmas med honom eller på något sätt känna mig illa till mods. Vi har verkligen sjukt bra kontakt med varandra och han är den som vet mest om mig, utan tvekan. Så det bästa är att jag liksom alltid vet vart jag har honom och att han alltid ställer upp!

Anni:
De tre bästa, samt sämsta sakerna med dig?
Svar: De tre sämsta sakerna är att jag har extremt dåligt tålamod, kan reta upp mig över småsaker och att jag svär alldeles för mycket. De tre bästa sakerna är att jag alltid i alla lägen tror på mig själv och har ett bra självförtroende, jag är pålitlig och jag tror mina kompisar kännar att de kan lita på mig och att jag alltid tar allting med en nypa salt, livet ska vara kul att leva och då behövs det massa flams, ironi och galenheter!

Clariz:
Vem är den coolaste tjejen med krulligt hår (platt på fest) i hela varberg?
Svar: Åh, enkelt! Måste ju vara jag själv! :D hihiih, puss clariz

Fanny:
Favoritskor?
Svar: Mina favvoskor utan tvekan, är absolut mina älskade primeeboots. Lätt ett utav de bästa köpen jag har gjort någonsin, då skorna både är otroligt sköna och dessutom supersnygga!! Dock är jag även väldigt kär i mina nya fina skor som jag köpte i london!


Anonym:
Hur träffades du och Michael? De är ju ändå ganska så stor åldersskillad mellan er två. :)
Svar: Jaduuu, en väldigt bra fråga faktiskt! Ska ärligheten fram så började allting faktiskt på Kvantum här i Varberg. Michael stod och spanade in mig när jag stod och betalade och när jag kom hem så fanns det ett litet facebookmeddelande där i inkorgen.. haha. Sedan fick han mitt nummer och så började han fylleringa mig en gång som in i tusan när han var full och efter det började vi träffas lite, först bara som vänner, men som många vet så blir det oftast mer än så och tillslut så kom alla känslor samtidigt. Så vi bestämde oss för att bli tillsammans och jaaa, det är väl så vår lilla ovanliga kärlekshistoria ligger till...För er som inte vet, så är min pojkvän född  93 och jag är född 96. :)

Mona:
Kom på tre stycken dråpliga episoder som du har skrattat längst åt som du eller någon annan har gjort. 
Svar: HMM.. Så svårt att komma på något bara sådär... Men en sak som vi alltid skrattar gott åt är lite minnen vi har från när vi var utomlands med dig mormor. När du förskökte prata svenska med alla fransmän, när du råkade få med dig fel väska på restaurangen och personen kommer springandes och du bara  fortsätter med svenskan. Det var verkligen en rolig och bra resa och du är bra knäpp ibland mormor lilla, men det är nog därför jag tycker om dig så mycket!
En annan sak som vi alltid skrattar väldigt mycket åt när det kommer på tal är när vi åkte badring efter båten i somras och vips så blir nathalie halvt dränkt och linan går av och lilla nathalie vänds upp och ner och försvinner ner under vattnet! hahaha

Anna:
Den såsen ni brukar ha till köttet och det när ni äter, som är orange/brun typ, vad är det för sås? recept på den?
Svar: ÅH, detta svarar jag på med NÖJE. Såsen heter "favoritsås" och är Jensens Bofhouse egna sås. Den går att köpa på de flesta mataffärer och jag kan lova er att den är helt SJUUUUUUKT jävla god. Skulle seriöst kunna leva på den såsen alltså, ni MÅSTE testa!!


Beccs:
Äta en groda eller dricka blod?
Svar: Uuuusch vad du är äcklig becca... Får nog välja grodan :(

Rebs:
Något du inte tar på dig?
Svar: Något jag inte skulle ta på mig är faktiskt de moderna kilklackar-gympaskor-skorna. Har aldrig fattat grejen med dem skorna riktigt och de faller mig verkligen inte i smaken. Det kan vara okej på andra typ ett par svarta eller ett par silvriga, men skulle aldrig ta på mig det själv!

Agnes:
Är du osäker på dig själv ibland?
Svar: Ja, självklart är jag osäker på mig själv i vissa tillfällen, men som oftast är jag faktiskt inte det. Känner inte att det hjälper mig på något sätt och med tanke på att jag alltid har haft ett bra självförtroende och har mycket erfarenhet av tjejer som har dåligt självförtroende/känner sig osäkra, så har jag verkligen sagt till mig själv att det är sååå onödigt! Givetvis är det ingenting lätt att bara bestämma och över en natt gå från osäker till den mest självsäkra personen, absolut inte, men försök allihopa att ändå alltid ha med er det i bakhuvudet. Var er själva och var självsäkra och försök hålla uppe ert självförtroende, för jag lovar att det kommer hjälpa er så mycket i livet!

Anni:
Om du hade en dag kvar, innan jorden gick under, vad hade du gjort?
Svar: Jag hade fan varit wild and crazy och försökt gjort allting. Jag hade gjort saker som man så många gånger tänkt på att göra för att det hade varit så vansinnigt kul, men som man inte får eller kan. Typ sprungit in i en mataffär dragit ner alla varor på marken, ätit så mycket glass och kakor tills jag spydde, tagit bilen och kört race genom hela Varberg, kastat ägg på varenda hus i stan, kastat så mycket porslin i väggen som jag bara orkade, hoppat fallskärm, chillat med delfiner,badat i godis, tatuerat mig och på kvällen hade jag samlat ihop alla jag känner och haft en fet jävla project X- fest till huset rasade!!
hahah, nää, men hade verkligen försökt leva livet fullt ut sista dagen & framför allt talat om hur mycket mina nära och kära betyder för mig! 

Julia:
Vad är det dyraste du äger?
Svar: Tror det dyraste jag äger är mina primeboots eller min sveajacka! 

Anonym:
Aldrig mer festa eller aldrig mer shoppa? (asså du får bara använda kläderna du har i din garderob just nu i resten av ditt liv!!)
Svar: GUD vad svårt :( Tror fan jag hade tagit aldrig mer shoppa... SVIDER när jag skriver det, men tänk att sitta inne resten av livet typ när dina vänner är ute och har kul! Jag får helt enkelt bli en jäkla tattare och sno  mina kompisars kläder, mohaha!

Alice:
Hur många såna där chelsea linnen/blusar har du? eller liknande och vilka färger?

Svar: Jag antar att du menar linnerna med typ volanger på? Isåfall har jag färgerna nedanför plus ett i svart och ett i vitt!

Julia:
Hade du valt att inte åldras mer, om det var möjlgt? Varför/varför inte?
Svar: På ett sätt hade det varit skönt att inte åldras mer, känns som om att den åldern man är i nu (och kanske två år framåt) är den absolut goaste. Man hade sluppit all stress över att inte bli gammal och ta massa jobbiga beslut och ansvar, men samtidigt vad är det för liv? Hade nog blivit väldigt jobbigt i slutändan och jag tror nog att jag vill uppleva allt som livet har att bjuda på, på sitt naturliga sätt. Skaffa familj och barn, köpa hus, ha ett grymt jobb, bli gammal med någon jag älskar, se barnbarnen växa upp. Så nej, jag hade nog inte valt att stanna i den här åldern, fastän det i många lägen hade varit väldigt skönt!

Anonym:
Vad använder du för smink på en vardag?
Svar: Har ingen bild just nu, så ska svara på detta i ett eget inlägg, då jag berättar lite och sånt! :)

Julia:
Favoritdag på året?
Svar: Min absoluta favoritdag på året måste vara skolavslutningen! Det är sån extrem glädje den dagen och man är verkligen på topp. Att veta att man har ett långt, varmt sommarlov framför en, gör att man bli så jävla glad!

Rebs:
Favoritplagg i garderoben?
Svar: Åh, vilken svår fråga! Har så många olika saker som jag tycker mycket om i min garderob, så vet inte om jag har något exakt favoritplagg. Här under ser ni iallafall några plagg som jag tycker om väldigt mycket, just nu!!


Anonym (lovisa bånghäll, mitt största fan)
Skulle du kalla dig själv en äkta blondin? Hur ofta duschar du?Har du kört på 5ans växel när du övningskört?Om du blir gravid nu genom att hångla (för jag hoppas inte du har sex, det är äckligt) och inte kunna göra abort, vad hade du gjort då?
Svar: HAHA, du är fan sjuk! Men svar nummer ett, jaaa självklart är jag en ÄKTA blondin! 2. Jag duschar kroppen varje dag och håret varannan ungefär. 3. Nej, jag tror faktiskt inte att jag har det, de är läskigt... hihi. 4. HAHA, assåååå! Om jag inte hade kunnat göra abort, då hade jag ju fått behålla det? finns ju inte så många val ;) typ dödat ungen när den kommit ut eller? hahaha!
som mitt största fan så vill jag ge dig äran att få en egen bild här på bloggen! tack för alla frågor (tro mig, det var ungefär 15 st cpfrågor till från henne) och tack för att du är sån trogen läsare!!<33

Anni:
Vad hade du valt: att bara leva på morötter eller gosa med mina fötter varje dag?
Svar: FYFAN ANNI! För er som inte vet så hatar jag morötter och Annis fötter är fan de fötterna jag tycker om minst!! (har ju fotfobi). SÅ bläääää, hade nog fan hellre grävt ner mig. :((

Anonym:
Favoritställe?
Svar: Här måste jag svara två ställen LONDON, för att jag är så käär i den staden och sedan THAILAND, för det är verkligen paradiset!


Julia:
Om du fick välja att ta med till en öde ö, hade det varit Michael eller din hund?
Svar: Ååh, tror faktiskt att jag hade haft mer användning för Michael då han hade kunnat leta mat och såna grejer, bygga hus kanske, men min lilla vovve är ju för himla gooo. HAHA. Hade nog fått ta med mig min kära pojkvän ändå!

Anonym:
Har du världens bästa liv?
Svar: Asså, väldigt svår fråga att svara på. Jag älskar mitt liv liksom, jag har världens bästa familj, vänner och pojkvän, helt klart och de gör ju mitt liv väldigt underbart. Dock har jag ju problem som alla andra. Alla mår vi dåligt ibland och jag tror inte riktigt på att det finns någon som har ett "perfekt" liv, men jag har absolut ett helt fantastiskt liv och jag är väldigt glad över. Det ska man vara!
Anni:
Vad ser du fram emot i år?
Svar: Jag ser veeeeerkligen fram emot sommaren och värmen det här året. Jag ska åka på en resa tllsammans med mina älskade vänner (berättar om det längre fram) som jag ser väldigt mycket fram emot, sedan ser jag fram emot att spendera sommaren med min pojkvän, vara ledig och att jobba. Så sommaren, det ser jag fram emot!

Tack för alla frågor, jag är medveten om att jag inte svarade på exakt alla, men detta får duga! Hoppas ni är nöjda med svaren! 

monday

HEJ PÅ ER KÄRA LÄSARE!
Mådde ingen vidare i morse, inte heller igår på kvällen, men traskade iväg till skolan iallafall! Nu sitter jag på engelskalektionen och gör absolut iiiingenting. Vår lärare har grupper med nationella muntligt, så vi är ensamma i klassrummet = inget jobb alls.. HEHE!
Ska visa er lite mer fina bilder från igår lite senare och försöka bli klar med frågestunden, FÖRLÅT jag vet att ni har frågat och det kommer!!

fotodag med beccis!

Har varit ute i det fina vädret idag tillsammans med Becca och knäppt massa kort. Så ska sitta och kolla igenom lite nu och förhoppningsvis finns det några fina!
Var även nere en stund med Julia och Clara på stan och kollade lite på Anton Ewald som uppträdde på torget. Medelåldern var typ 10 bast, så efter han kört sin första låt bestämde vi oss för att sätta oss och fika istället! 

studentfesten, en grym film!

Ååhhh, vi såg en så jäkla bra film igår på bion! Studenfesten hette den och den var verkligen grym! Filmen är en humorrulle och ni anar inte hur mycket vi skrattade, preciiiiiis min humor alltså!   
Så ska ni på bio snart så MÅSTE ni se den här,  DO IT!

 

lyckad kväll i götet!

Gud vilken mysig kväll vi hade igår!
Först var vi och åt på en superfin restaurang som låg precis vid scandinavium. Vi åt båda hamburgare med klyftpotatis och både hamburgaren, brödet och till och med ketchupen var egengjord. ÅH, så gott det var!!
Sedan gav vi oss i väg till bion och vi landade hemma igen någon gång vid halv tolv!

en myskväll i göteborg!

Håller just nu på att väntar på Michael som håller på att fixa sig och är vääääldigt seg!
När han är redo tar vi bilen till göteborg och ikväll väntas middag och bio. Kommer bli en oerhört mysig kväll och jag hoppas att ni får en lika bra kväll som jag, vi hörs! puss!

första grillningen blev succé!

Vilken lyckad kväll vi hade igår!
Efter många om och men, lyckades vi äntligen med grillningen och maten blev såååå god. Det blev majskolv, kött, potatisgratäng och sås. Efteråt slog vi oss ner framför tv:n och satte på en skräckis!
Mötte upp min fulle och älskade pojkvän någon gång vid halv två och då åkte vi hem till honom!

årets första grillkväll!

bild från förra året!
Sedan tidigt i veckan bestämde några tjejer och jag att vi oavsett väder,  skulle ha grillkväll i helgen.  Så alldeles strax beger jag mig ner till kvantum för att handla lite mat, sedan tillbringas kvällen i Sandras stuga med massa grillning, film och mys! Kommer bli en kanonkväll!!
 

brunt skärp

Idag har jag på mig mitt bruna nya skärp som jag köpte i london och även mina nya svarta brallor och en vit blus. 

Ska iallafall ge mig av mot gymmet nu och köra igenom hela kroppen riktigt rejält. Har skrivit upp på en lapp allt jag ska hinna med, så kommer se dessutom med lappen i handen se ut som en riktig biff! (alla som är spännisar brukar ha en lapp i handen som de kollar på under tiden, ni vet en lång jävla lista och lite speglar, så är gymmet nice  juuu! haha, skämt åt sidan!) tjillevippen iallafall, vi hörs senare!

åtta fina avslutnings/studentklänningar

 

allas favoritdag

bild från påsk!
Jag vet att min uppdatering börjar bli väldigt tråkig, men faktum är att jag tappat suget lite grann.. Känner inte att det är lika roligt längre och känner heller inte att jag har tid och ork.. Så vi får se hur allting blir i framtiden! Ska försöka hänga i ett tag till iallafall!

Idag är det fredag och det gör mig glad! Har en väldigt rolig helg framför mig med massa planer både idag och i morgon, så känner på mig att det kommer bli en superhelg! Men mer om det lite senare! 
Efter skolan ska jag springa iväg till gymmet en stund, vilket som blir en perfekt start på helgen!

torsdagens nyttiga:


att sluta när klockan är tio är aldrig fel

Slutade direkt efter mitt nationella prov idag, så var hemma redan vid tio-tiden. Så sjukt skönt!
Har bara legat och slöat i sängen framför massa gossipgirl och snart ska jag åka och äta lite mat med mamsen och papsen! Lite senare ska jag träffa Julia en stund! 

tjugofjärde april

Blev en mysig lunch tillsammans med min käre pojkvän idag. Krossade min kära "diet" (nej, jag går inte direkt på diet, försöker bara äta nyttigare och mindre kolhydrater) rätt rejält med en monstertallrik med massa onyttigt, men ingen är felfri och ack så gott! hihi.
Efteråt gjorde vi lite ärenden innan jag gav mig iväg på ett core-pass på gymmet. Nu ska jag sova, för imorgon väntar ett tre (!!) timmar långt nationellt prov i svenska, så det gäller att vara laddad. GODNATT med er!

nu:


detta är NICE!


idag är det en trevlig onsdag

mina två favoritkillar!

Har nu prickat av ett nationellt prov i engelska som idag muntligt. Tror det gick helt okej, snackade på så mycket som jag bara kunde! Slutar om ca 40 minuter och efter  skolan ska jag och Michael iväg och äta lite mat och sedan ska vi göra lite ärenden. 

INTERVALLTRÄNING!

Stack ner till gymmet en snabbis innan och idag siktade jag in mig på lite intervallträning på löpbandet. Kul med lite annorlunda löparträning och ack så svettig och trött jag var efteråt!
   Nu ska jag snabbt göra mig i ordning och sedan sticker jag hem till Michael där jag sover i natt! Om jag inte slänger in ett inlägg lite senare, så hör vi imorgon! pussss
bild i repris...

HAHAHA, fyfaaaaan vad kul!!

 

nationellt prov - check!

Har avklarat ett nationellt prov i svenska, som troligtvis gick helt okej och nu är jag inne på den sista lektionen för dagen. Efter skolan ska jag umgås lite med min kära becca innan jag sticker iväg och träääänisar lite grann! För övrigt är jag vääääldigt trött tjej idag och känner mig så slö så slö så slö...
dagens facelook

perfekt avslut på måndagen

Jag och Michael åkte en långrunda med bilen, satt och snacka massa strunt och skrattade helt galet. Mår så himla bra vid din sida gubben, det gör jag verkligen! 

Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax stänga av datorn och nana. Imorgon väntar ett två-timmars långt nationellt prov i svenska direkt på morgonen, så det gäller att vara utvilad! Vi hörs imorgon, godnatt med er!

duktig jag är va

bild från i helgen då jag invigde min nya jacka! ser dock lite suris ut, men det var jag icke! hihi

Har suttit och svarat på massa frågor från frågestunden och inom kort så kommer del två upp här på bloggen, har bara några frågor kvar. Så håll ut!
Har även hunnit med ett boxningspass ikväll och snart ska jag ut och träffa min kära pojkvän en snabbis! 

EBBA SJUTTON ÅR

Idag gratulerar vi  min kära vän Ebba som fyller sjutton år! Fy tusan vad jag och den här tjejen har mycket minnen ihop. Vi har känt varandra sedan fem års ålder och samlat på oss en himla massa minnen sedan dess. Allt ifrån resor till lek i sandlådan. Skulle kunna sitta hela dagen och skriva, men det ska jag inte göra!
Grattis iallafall kära vän, ha en toppendag! :*

sju

Får väl även passa på att tillägga idag att jag & min kära pojkvän idag firar sju hela månader. Fy vad vi är bra! ♥

allra finaste vovve

Hur fiiiiin är inte min gossiga vovve? Bilderna är tagna i helgen då det bjöds på massvis med solsken, dock visar sig inte detta idag....

Godmorgon kära läsare! 
Idag är det återigen måndag och en ny vecka väntar. Känns verkligen som om veckorna springer iväg och att vi  med en rasande fart börjar närma oss sommaren och framför allt SOMMARLOVET. Håll ut Frida, håll ut!
    Dagen idag är en lång skoldag som sedan är följt av ett boxningpass!


min helg!

Bilder som sammanfattar den här helgen himla bra!!

Åh, Varberg vann handbollsmatchen och dessutom nummer två av tre kvalmatcher, vilket ledde till att vi nu är kvar i serien nästa år också, TJOHO!
Nu sitter jag, Mik, Jonathan och Moa bänkade framför tv:n och en actionrulle står på tapeten! Måste sluta nu, ananrs kommer jag aldrig fatta, haha! pusss

helgen har sprungit iväg

Efter passet igår som slutade runt halv elva, stack jag direkt till mina kära flickor och vi drog vidare på partaj! Dock blev det en väldigt lugn kväll för min del, då jag skulle upp och jobba. 
   Nu sitter jag hemma hos Michael och har gjort klart mitt andra pass, skönt det är att vara igång! :D Vi ska  göra oss ordning lite snabbt innan det bär av på handboll!
Bättre uppdatering kommer senare!
bild från igår!

första passet för i år


Kvällen kommer tillbringas på jobbet och nu kör jag det första passet för den här säsongen, ska faktiskt bli superkul och jag känner mig taggad!! Hoppas ni får en bra lördagskväll!

3-rätters & skräckis

Förlåt för väldigt kass uppdatering igår, men hade varken tid eller lust!
Hann iallafall med världens snabbaste träningspass på 40 minuter på gymmet och sedan på kvällen så hade jag, Michael, Becca & Gustav lite mysig parmiddag. Vi lagade tre-rätters (åh, fyfan vad gott det var!!) och sedan intog vi mitt rum och satte på en skräckis, grym kväll! Tack så mycket för det era små gullegrisar!! :*
tog nästan inga bilder, men här är två otroligt seriösa och snygga bilder på mig och becca och en bild på vår galet goa (och nyttiga) efterrätt, HELT GRYM!!

förstår inte...

Vart tog allt detta håret vägen egentligen?! 

öppningsdag för campingen!

Goooodmorning sunshines!!
Idag är det fredag och idag är alla glada! Även idag är faktiskt en himla bra dag. Idag är dagen då campingen öppnar för säsongen och det ska bli så himla mysigt. För er som inte vet, så äger mina föräldrar en stor camping här i Varberg och enda sedan jag varit liten så har jag tillbringat min somrar där och jobbat där sedan jag var liten tjej. Nu bor jag inte där längre, men jobbar iallafall på restaurangen rätt så ofta och det är alltid lika mysigt när det drar igång igen! 

fyra bilder från campingen!!

mästerkockar som alltid

Blev en supermysig dag tillsammans med Siri och dessutom Becca som också var med en stund! Fick pratat igenom en hel del och det blev en låååång och go fika! Efteråt stack jag till gymmet en stund och nu på kvällen har mästerkockarna jag och Michael lagat mat till familjen, JAHAP, där har ni min dag!

träffa siripiri!

Jahaaa, en regnig, väldigt gråååå och tråkig torsdag befinner sig just nu i Varberg. USCH fy och blä vad tråkigt!
Dock har jag kort skoldag och efter skolan ska jag träffa min kära vän Siri som jag inte har träffat på himla lång tid, så det ska bli superkul! :*

länka era bloggar!!

Åh, vad jag har tråkigt! Behöver liiiiite inspiration! Länka ERA bloggar, bloggar ni läser eller bloggar som jag bara måste läsa! hihi, COME ON! Kanske även länkar någon blogg jag tycker extra mycket om av era bloggar!

svar på frågestunden - del 1!

Anonym:
Är det mycket plugg på din linje? Måste du plugga varje dag? och isåfall hur många timmar om dagen? :)
SvarHar sett att det är fler som har frågat den här frågan, så ska svara på den så utförligt jag kan! Jag går ju som sagt ekonomi och när jag valde så tänkte jag att programet skulle vara rätt likt nian, men med lite mer plugg. Jag hade JÄTTEfel. Ekonomi är verkligen ingen slapp linje någonstans och det är otroligt mycket plugg, nian är iiiiiingenting... Självklart är vissa veckor värre än andra, men hitills har vårterminen varit kaos. Ca ett prov och en inlämning VARJE vecka + 3-4 läxor på det. Så ja, linjen har en hel del plugg och man måste plugga rätt mycket för att hänga med, dock beror ju det på vad för betyg du vill ha och sånt, men för att bara bli godkänd måste du också plugga en hel del... När jag gick i grundskolan så gled jag typ igenom allt, pluggade nästan ingenting och lyckades ändå få bra och höga betyg. Jag har alltid haft lätt för mig i skolan, men det hjälper inte riktigt nu, utan man måste helt enkelt plugga för att kunna klara av det! När det är som mest pluggar jag i stort sätt varje dag och det kan variera mellan 30 min till 2 timmar, beror ju lite på när jag har provet och sånt.
Så jag råder er att inte välja ekonomi om ni inte är speciellt sugna på att plugga och lägga ner mycket tid på skolan, för det lovar jag er att ni kommer få göra! Dock är programmet riktigt bra och det är roliga ämnen och du får verkligen en otrolig bra grund att stå på. Om jag hade fått välja om hade jag inte valt någonting annat! Så trots att det är mycket plugg, så är det ett grymt program helt klart! :D

Anonym:
Varför skriver du aldrig vart du har köpt dina kläder? Kan du börja med det??? Snälla. Don är så fina
Svar: Åh, vad gullig du är! Självklart kan jag börja med det! Och om ni undrar över något är det bara att kommentera, så svarar jag er där!


Anonym:
När började du dricka alkohol på fester? Vad tycker dina föräldrar om att du dricker alkohol? Jättebra blogg!!
Svar: Först och främst, tack så mycket, vad glad jag blir! :D Hm, jag började dricka alkohol på "allvar" (alltså att man började festa och sånt) på sommaren mellan åttan och nian. Självklart tycker mina föräldrar inte om det alls och det var inte direkt så glada när de fick reda på det. De vill såklart inte att jag ska dricka, men de har insett  att de inte kan göra någonting åt det. Så det är ju inte de att de tillåter det, men dem säger liksom ingenting och vill att vi ska ha bra kontakt och sånt istället för att jag ljuger om det. =)

Ulrika:
serier/film
glass/godis
skor/väskor
oskar linnros/daniel adams ray
vinna en jorden runt resa (bara en biljett)/få en stjärnbild döpt efter dig
blond/brunhåriga killar

Anonym:
Aldrig mer vara på kåsa eller aldrig mer äta glass?
Svar: Aldrig mer vara på kåsa, LÄTT! Tänk kåsa tycker man är kul så länge man är hyffsat ung och bor i Varberg, glass kommer jag kunna äta hela livet!! :D

Anonym:
Vem tycker du minst om i Varberg och varför?
Svar: Vem jag tycker minst om i Varberg det vet jag faktiskt inte och om jag hade vetat hade jag inte skrivit ut det så här på bloggen! Men kan svara på VAD jag tycker minst om i Varberg! Det jag tycker minst om i Varberg är nog att det blir så otroligt mycket snack. Alla känner liksom alla och så fort någonting händer blir det alltid ett jävla liv och folk snackar så otroligt mycket skit. Många här i Varberg (inte alla, absolut inte!!) har lite svårt att hålla sig till sitt eget liv och det kan på så sätt bli rätt mycket skitsnack! Det är väldigt tråkigt när det blir så, men visserligen ingenting man kan påverka! Annars tycker jag att Varberg är hur mysigt som helst och det bor hiiiimla massa fina och goa människor här!

Anna:
Hur mycket pengar får du i månaden? 
Svar: Jag får mitt studiebidrag och ibland extra pengar av mamma och pappa om det är något speciellt typ! Börjar även jobba på fredag, så då kommer jag ju få lite mer pengar varje månad! :)

Alice:
Hur många läsare har du på din blogg? 
Svar: Detta kan variera lite grann beroende på hur aktiv jag är med uppdateringen och liknande, men en normal dag med bra uppdatering skulle jag säga ca 300-320 st. Ibland mer, ibland mindre. Så himla kul att så "många" kikar in här varje dag, blir såå glad!! :D:D

Anonym:
Vilken blogg är din favoritblogg? 
Svar: ÅÅÅÅh, gud så svårt!! Jag är extremt bloggtokig och jag läser verkligen sjukligt många bloggar... Så svårt att plocka ut en :( Kissies blogg är ju helt klart en favorit, så jäkla underhållande. Sedan gillar jag även andra storbloggare och även kompisars. Min kompis Fanny har en fin blogg som verkligen är en favorit också!

Anonym:
Hur mycket pengar lägger du på shopping i månaden?
Svar: Heheeeee, som ni kanske har märkt så är jag rätt så duktig på att shoppa och desto mindre duktig på att hålla och spara mina stackars små pengar...Hur mycket pengar jag bränner i månaden på det är sjukt svårt att svara på, vissa månader är det ju mer och andra mindre... Så frågan är lite svår, men kanske 700-800 i månaden!


Kira:
Aldrig mer äta god mat, eller aldrig mer ha sex (någonsin) ?
Svar: Hmmm, jag hade nog valt aldrig mer ha sex. Herregud, jag som är så extremt kräsen hade väl dött av svält efter en vecka annars och då hade valet inte spelat någon roll. ;)

Anonym:
Vad tycker du om Justin Beiber?
Svar: Ärligt talat så tycker jag nog ingenting speciellt. Självklart är han superbegåvad och oroligt framgångsrik och ja, han några goa låtar. Men njaaa, jag tycker att han är lite för överskattad och folk behandlar honom som om han var någon gud. Han är ingen direkt jag lägger någon tid att lyssna på om man säger så,  hade nog tyckt om honom mer om jag var typ 10 när han blev populär ;)


Julia:
Vilket land, som du inte redan har varit i, skulle du vilja besöka?
Svar: Åh, jag skulle verkligen vilja åka till USA. Har varit på rätt många ställen runt om i världen faktiskt, men aldrig i USA. Jag älskar verkligen London och det är lätt den bästa staden jag vet och vad jag har hört så är det verkligen ingenting emot USA. Så dit vill jag veeeeeerkligen åka!!


bodypump

Jullan lurade med mig på något nytt pass idag; Bodypump. Man jobbar med en skivstång och vikter och så gör man massa olika övningar i cirkus en timme! Tänkte dra en sammanfattning om vad jag tyckte om passet:
FY.FAN.VAD.JOBBIGT. Mina armar kommer vara döda imorgon.
JAHAP, det var la det... hehe

Nu ska jag besvara lite frågor från frågestunden och försöka få upp första delen nu ikväll :) 
/hon som fortfarande har armar som skakar.
en sån där bra dag!


min & michaels goda frulle i morse / invigde mina fina ballerina / åt en äcklig sallad på HP / testade lite snygga glajor!

Åh, idag har varit en sån där BRA dag! Jag och Michael började morgonen med en promenix och gick även förbi kvantum och köpte lite färska frallor och varsin fruktmugg! Sedan bar det av till skolan som idag bara innehöll en enda lektion, DET gillas! Sedan åkte vi och åt lite mat och efter det hjälpte vi till lite på campingen. GÖTTTII!

första ballerinadagen!


äntligen lite frihet!

 
En go lång promenad med Michael och hans hundar och en rejäl pastasallad som avslutning satt himla fint den här tisdagen! Känns även otroligt skönt att äntligen få pusta ut efter allt plugg, då jag nu inte har något mer prov på hela veckan - tjoho! Ska spendera resten av kvällen i ett varmt bad och bara slappna av och njuta av "ledigheten, åh vad behövligt!

16 april

Godmorgon!
Sov hos Michael i natt och fy vad vi båda sov dåligt. Det var så äckligt varmt i rummet och jag blev så himla torr i min hals, så jag bara hostade och vaknade. FY. Trots detta känner jag mig ändå rätt så pigg, dock inte lika pigg på mitt prov som jag ska ha i eftermiddag, inte så nice.. DOCK är detta det sista provet på rätt länge (om man inte räknar med alla 1000 nationella ) så jag är H-A-P-PYjag! 
slut på bilder, så är det ju alltid lika underbart med en trevlig egobild!!

kom sommar kom


tre härliga sommarbilder!

Åh, fy i tusan vad jag längtar till sommaren nu. Är så trött på allt det här kalla och äckliga och vill inget annat än att lite värme ska landa i varberg. Tänk att dra fram lite fina shorts och klänningar, sitta vid fästningen och chilla, ha grillpartyn, lyssna på go sommarmusik, äta glass, svettas i solen och framför allt glassa på stranden. Herreguuuud, någon som håller med?!

if you think you can, you can

Förlåt för dålig och lite tråkig uppdatering, men ibland kan det bli så!

Har iallafall varit på gymmet för första gången på 2 (!) veckor och det känns mer än skönt att vara tillbaka! TJOHO! Min familj har även inlett någon nu-äter-vi-endast-nyttig-mat-variant och för första gången någonsin typ så klagar jag faktiskt inte! GO ME! Nu ska jag sätta igång och plugga lite till ett äckelpäckelsvårt prov som vi ska ha i morgon, tjingeling!!

morgonrunda - CHECK!

Var trött som in i tusan när klockan ringde i morse vid kvart i åtta. Tittade ut genom fönstret och såg en väldigt grå syn. Dock hade jag bestämt mig, så jag slängde på mig träningskläder och hoppade i träningsskorna och gav mig ut. Gick en runda på ca 30 minuter och guud vad skönt det var! Trots en jäkla blåst var det faktiskt underbart! Så nu sitter jag på första lektionen och känner mig himla nöjd! Duktig tjej!dags att komma in i träningsrutiner igen!

Har inte tränat på två (!) veckor nu pga att jag först varit i london och sedan sjuk hela den här veckan.. Men imorgon, då jävlar är det på det igen! Klockan är ställd på en timme tidigare, så direkt när jag vaknar ska jag hoppa i joggingskorna och powerwalka en runda! Nu jäklar ska jag komma in i mina träningsrutiner igen och dessutom satsa lite hårdare än tidigare! Se så mycket fram till det!! 
Nu ska jag iallafall sova, så att jag verkigen orkar upp imorgon... Så godnatt med er kära läsare, sov så gott!

mina fem fina vårjackor!


 

glöm inte bort frågestunden!

Glöm inte att av frågestunden, tänkte besvara den nu i veckan, så in och ställ era sista frågor om det är någonting ni undrar! Ni hittar den HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

god mat, skratt och gamla videos

Hade en himla trevlig kväll tillsammans med Julia och Clara igår! 
Vi lagade två-rätters och satt och tjötade i stort sätt hela kvällen! Blev även en himla massa skratt när vi fick för oss att titta på massa gamla videoklipp, fyfan så kul!! Ni är allt bra ni flickor:*
Somnade sedan jämte min pojkvän någon gång vid ett-tiden! MYS

it's friday, SKOJA vet att det är saturday...

Ha en bra fredagskväll lördagskväll mina kära vänner! ♥
 

Loka Strawberry Ice Cream

Jag, Jonathan och hans flickvän testade på de två nya lokorna innan. Loka strawberry Ice Cream och Loka Chocolate Shake. Strawberry lokan var såååå god, men den med chokladsmak FYFAN alltså.. Den luktade bajs och smakade verkligen ännu värre! Ingen hit här inte!
Men den andra, massa tummar upp! Den måste ni testa på! :D

en ensam frida

Ligger just nu i Michaels säng heeelt ensam! Han skulle upp och jobba i morse, så han åkte vid sju :( TRÅKIGT!
Funderar på att upp och äta något och sedan cykla hemåt igen. Dagen kommer bestå av lite plugg (VAFAN, PLUGG PÅ EN LÖRDAG? men ja, jag måste..) och ikväll ska jag tillbringa tiden med claris&julle! 

fredagsmat hos familjen andersson

 
 

Sitter just nu hemma hos familjen andersson och här är matlagningen i full gång! Jag och Michael står för maten och idag är det stekt kassler, potatismos och sås som gäller! Ska bli för himla gott!
Annars ikväll så blir det bara en lugn hemmakväll med film och gottigheter, så jäkla underbart! 
 
 
 

min brors snälla flickvän!

Min brors flickvän har varit iväg och rest i Asien nu i några månader och för bara ett litet tag sedan kom hon hem igen till kalla Sverige! Gullig som hon är hade hon köpt med sig två små presenter till mig, ett par superfräcka leggins och en rosa mobilladdare! Tack så mycket snällis mois!! ♥
 

du blir sjuk av frusna bärÅååh, antar att ni har hört om det senaste med alla älskade bär ? :( Tydligen har de nu upptäckt att det kan finnas hepatit a - smitta i alla frusna bär. Fy, jag som ätit så extremt mycket hallon på det senaste, men vi får hoppas att jag inte blir sjuk :(( Iallafall, ät inte frusna bär nu på ett tag kära läsare om ni inte känner att ni vill bli sjuka, hehe! Dock går det bra att koka bären, men ät inte bären frusna! ICKE!

på fredagar ska man vara glad

bild på lilla duktiga becca som jobbar på så fint!!

Godmorgon!
Sitter just nu på andra lektionen och har precis avklarat mitt företagsprov och väntar nu på att få reda på ett juridikprov, alla dessa prov alltså...
MEN,  idag är det fredag och då ska man vara glad! En lektion till efter detta och sedan ska jag njuta av lite helg!! Det är jag verkligen värd!

världens sötaste

min lilla gossiga älskling!

Har suttit med min älskade företagsekonomi större delen av kvällen och ska nu äntligen pusta ut och sluta upp!
Ska träffa Mik nu för en liten stunds promenad och sedan ska vi lägga oss tidigt så jag är utvilad imorgon. 
Imorgon är det förresten fredag och tjohej vad jag gillar fredagar! Vi hörs då! :*

shoppingen från LONDON - del 2!

Detta  + sakerna från inlägget HÄÄR var det jag fick med mig från london och jag är verkligen MER än nöjd! Visserligen blev Frida väldigt mycket fattigare, men det var det värt! Nu är jag laddad för våren!!
de aprikosa och de svarta plagget ni ser efter varandra är två stycken klänningar som slutar ungefär på halva låren, så hiiiimla fina! Den sjunde bilden är en skinnväst med tyg framtill, lite fräck sådääär, hihi! Köpte även lite onödigheter på primemark som spännen, strumpbyxor, trosor och ett skärp! 
Vad tycker ni? var det något fint? :)

en helt vanlig svenskalektion

Eh.. japp

jaha, min trevliga frulle

Åh, testade på den nya hallonkesellan, mixade med lite havregryn och bananas och VOILA, himla gott!! Haha, ååååh vad detta är fjantigt egentligen, men ja, detta är för er som vill veta vad jag åt till frukost.. som att någon skulle bry sig.. heh

Sitter iallafall på dagens första lektion som är företagsekonomi och jag och Beccis ska plugga lite, gud så duktigt! Bara två lektioner kvar efter detta och det känns himla sköööönt!

FRÅGESTUND!


Med tanke på att jag på senare tid har fått en hel del nya besökare, superkul, ni är sååå välkomna, så tänkte jag iallafall ha en liten frågestund! 
Så fråga allt ni undrar och allt ni har på era små hjärtan, så ska jag svara så väl jag kan! :D

likviditetsbudgetar & pojkvänshäng

Sitter här med mina älskade företagsekonomiböcker och försöker trycka in lite budgetar och likviditetsbudgetar, himla trevligt....
Snart kommer min pojkvän hit och då ska vi åka och handla lite. Sedan ska vi mysa hela kvällen med att laga mat, kolla film och bara ta det lugnt! Ingen är hemma här ikväll, så vi har huset för oss själva! NICE

dagens outfit


avklarat tal & mumsiga nudlar


Puuuh, nu är talet äntligen avklarat och det kändes faktikt rätt så bra tror jag. Återstår att se när vi får reda på betyget..;)
Sitter iallafall hemma nu och smaskar i mig lite nudlar, åh så himla gott! Passade utmärkt i Fridas hungriga mage, hihi.  Ska träffa Julia lite senare och sedan ska jag även hinna med att plugga lite grann!

klar med mitt svenskatal!

gosigbild
Nu är jag äntligen klar med mitt nationella tal till svenskan och imorgon är det dags att redovisa!
Får hoppas att det går vägen och att mitt lilla tal slutar i succé! hmmm, man kan ju alltid drömma, hiih!
Nu ska jag och min älskade pojkvän hoppa i säng, godnatt med er!

dagens klädsel!


måndag, fast så var det tisdag

Hej på er kära läsare!
Sitter just nu på naturkunskapen som är dagens näst sista lektion. Vi ska ha lite treeevlig tävling förstår ni och självklart ska mitt lag vinna!! hehe, eller..

Mår lite bättre idag, men hostar fortfarande som en galning dessvärre, men så kan det vaaaa...

Dagen idag ska gå åt till lite plugg, ska hålla mitt tal imorgon och på fredag har jag även prov i företagsekonomi, åhsuck..
åååh, lite mat hade ju inte suttit fel iallafall.... ÅH, FY :(

massa grejer avklarat, duktig frida!

åh, vad jag längtar tillbaka till detta underbara ställe! 

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Känner mig mycket bättre nu och med lite sömn vaknar förhoppningsvis lilla frida upp pigg och allert imorgon! Japp, då säger vi så, då var det bestämt!
Har varit duktig och skickat in mina två inlämningar och även skrivit på mitt svenskatal till nationella provet, så jag måste säga att jag har fått en hel del gjort fastän jag varit sjuker! Nä, nu ska jag sluta tjata! Godnatt med er!

RICINOLJA!

Tror många utav er säkert har hört talas om ricinoljan? Oljan som sägs ska göra så att håret växer snabbare?
Hm, känns lite för bra för att vara sant? Inte så troligt att det fungerar kanske...
Men iallafall jag köpte hem en flaska för flera månader sedan, men har aldrig riktigt orkat komma igång och testa på riktigt, men nu har jag bestämt mig och ska försöka nu någrav veckor framöver. Det är ju iallafall värt ett försök! Dock dör jag ju lite varje gång jag ska tvätta ur det, då det tar typ 15 år....
Har någon av mina läsare testat detta och har det fungerat? Kommentera gärna och dela med er av era upplevelser! :D oj, vad vuxet det lät...

shoppingen från LONDON - del 1!


vilken pangbrud!!

helloooo beautiful,  idag känner jag mig verkligen snygg! himla trevligt och nytvättat hår och bara sådär underbart fräsch!! eller.. FY!

Mår iallafall bättre idag, mycket bättre, vilket som känns oerhört skönt! Hostar och är förkyld som en galning, men tror inte jag har någon feber iallafall, så stort PLUS! Ska dock bara vara hemma idag ändå och ta det väldigt lugnt, så får jag hoppas att jag känner mig frisk och kry imorgon!

uppdatering från sjukstugan...

Lite uppdatering här från sjukstugan. Har haft en extremt lugn dag och kommer även vara hemma imorgon också tyvärr. Har iallafall fått gjort lite skolarbete och sånt, så det känns iallafall bra! Även lilla Julia kom förbi en stund och vi drog igenom det senaste snacket, himla behövligt! 
Snart ska jag gå och lägga mig, så att jag här lite piggare tills imorgon. Godnatt med er! 
 
 

lite kärlek när man är sjuk är ju aldrig fel


passar inte alls in i mitt schema

SUCK..
Har haft fruktansvärt ont i halsen den här veckan och gemensamt med att gå ute i kylan i london + en väldigt sen partynatt i fredag, så sket det sig totalt igår. Började få ont i huvudet och på kvällen fick jag även feber och blev pangförkyld. Så nu befinner jag mig i soffan och mår nästan ännu sämre. Åh, har verkligen ingen tid för att bli sjuk nu, har så extremt mycket i skolan och att vara hemma och ha feber passar inte in i mitt schema alls...BLÄ.
till er som har undrat, så ja, jag ska visa er mina inköp från london! håll ut! :*

vart bodde vi i london?

Lovisa:
Vad heter det hotell ni bor på och vart ligger det i förhållande till typ Oxford Street? Och vad kostar det per natt ungefär? :)

Svar: Hotellet vi bodde på heter Grange Langham Court Hotel och är ett superfint hotell! Vi bor där för tredje året i rad, så det är verkligen ett hotell jag rekomenderar! Det ligger otroligt centralt och det tar knappt fem minuter att promenera innan du är på oxfoord street. Hotellet är precis nyrenoverat, så det är superfräscht och har superbra service. Jag är inte helt säker på vad rummen kostar per natt, men mamma bodde i ett enkelrum och jag och Anni delade ett dubbelrum och för ett enkelrum låg priset på ca 1200 kronor per natt och de rummet jag och Anni bodde i kanske låg runt 1600-1700 kronor per natt. Tror dock det beror lite på vilken period man åker under, men ungefär så var priset nu!
Iallafall, jag rekomenderar hotellet till 100 %, ett riktigt fint och centralt hotell!

gårdagens klädsel


friday night

Blev en riktigt lyckad kväll igår! Vad som började som en fin liten middag hos Felicia slutade med partaj fram tills fem på  morgonen! Blev en riktigt trevlig kväll tillsammans med himla trevligt folk! Tack så mycket för det Felicia!

nu kör vi en go fredagskväll, japppp!

Sticker hem till Felicia nu där kvällen ska spenderas tillsammans med lite trevligt folk, kommer nog bli en kanonkväll! Outfitbilder kommer imorgon! :*

LONDONRESAN

Vilken jäkla resa alltså!
Har haft en kanonresa tillsammans med Anni och våra små mammor! Två musikaler, massavis med god mat, otroligt mycket skratt och självklart en jäkla massa shopping! Jag är så otrooooligt nöjd med mina inköp så det är inte klokt alltså, åååååh!! 
Tack så mycket för en helt underbar resa, är så himla nöjd och hade det grymt!
Lite osedda bilder!
 

hemma i sverige igen!

Vi landade vid tio-tiden igår och sista shoppingdagen gick toppen!
Vilken jäkla resa alltså, helt grym! Sitter och äter nu, så ska uppdatera er med bilder och massa sånt om en stund, håll ut! :*

en heldag kvar!

Godmorgon! Just nu håller jag  och Anni på  att fixa oss för fullt. Alldeles strax ska vi stå med packade resväskor nere i receptionen och sedan ska vi iväg till vårt lilla café och äta frukost! Planet går inte förrän halv sju idag, så det blir en hel extra dag med shopping! ME LIKE! Idag ska vi till primemark (typ londons gekås), forever21 och lite andra goingar som är inplanerade! Vi hörs later!

världens grymmaste dag!

Fyyy, vilken JÄVLA grym dag alltså!
Dagen startade med frukost på ett supermysigt café precis i närheten. Det blev massa goda pannkakor, frukttallrikar och gott thé. Efter det började min och Annis shoppingrunda och herregud vad vi har lyckats! Vi hann slå ihjäl två timmar på Victoria's secret och en himla massa timmar i andra affärer, så vi är absolut två nöjda tjejer! Kvällen slutade med mat på fin restaurang och sedan gick vi och kollade på Lejonkungen. Musikalen var verkligen grym! 
Nu ligger vi i sängen och är mer än nöjda, åh livet är bra!

 
 

framme i london!!

Efter en väldigt hackig och skakig flygresa kom vi äntligen fram till London!
Direkt när vi landade var det snabba ryck som gällde och vi stressade ihjäl oss till taxin som tog oss till vårt älskade hotell (tredje gången vi bor här) och lämnade grejerna innan vi snabbt åkte vidare till musikalen. 
För att tala om musikalen, guuuud vilken jävla bra musikal! HEELT grym verkligen! 

Just nu ligger vi på vårt otroligt pyttelilla rum och planerar morgondagen! Imorgon är det shopping för hela slanten och även en till musikal på kvällen, men mer om det imorgon! GODNATT PÅ ER!
två kassa bilder på vårt lilla söta hotellrum!

BODYGAURD


Just nu sitter vi i luften på väg mot London! Kommer bli kanondagar med inte en minsta lugn stund. Idag när vi landar ska vi snabbt till hotellet och byta om och göra oss lite hemmastadda, sedan ger vi oss av på musikal! Vi ska se en ny musikal som heter Bodyguard och det ska bli riktigt kul!
Har även med min dator under resan, så jag uppdaterar så snabbt jag får internet! PUSSS PÅ ER!

DAGEN ÄR HÄR!

snart är jag här

ÅÅÅh, dagen är äntligen här! Om ca 1,5 timmar lämnar vi Varberg och börjar resan mot LONDON!
Är så extremt taggad och det kommer bli en riktigt grym jävla resa! Gick upp tidigt idag och har hunnit med lite ärenden i stan, en sväng till solariumet och lite smått packande. 
 

imorgon beger vi oss till LONDON!

två bilder från när vi senast var i london!!

ÅÅh, kan ni fatta? Imorgon vid halv fem lyfter flyget och vi beger oss till London. Detta blir tredje året i rad som jag och Anni åker tillsammans och det ska bli så J-Ä-V-L-A nice!! Vi kommer hem igen på torsdag och vi ska bara shoppa, gå på musikal och ha det gött! Våra mammor är även med, så kommer bli en himla mysig resa! 
Jag är så grymt shoppingsugen och så galet laddad, TJOHO!

årets första!!


bilder från förfesten i helgen!

bilderna är tagna utav juulia.

första april...

 
TJOHO, första april idag och jesus vad tiden springer iväg!
Har hunnit med att lura både Michael och Anni, så jag känner mig redan mer än nöjd! Förövrigt har min dag än så länge varit himla bra, gick upp tidigt i morse och åkte en sväng till gymmet med Julia! Har även tömt min spargris inför imorgon (HERREGUD, JAG ÅKER TILL LONDON IMORGON!!!!) och är nu 1500 kronor rikare! Idag är en bra dag!en mysig kväll

bild på mig och min fina beccis från igår!

Kalaset gick superbra och vi hade lika mysigt som alltid! 
Har sedan haft en riktig myskväll med min kära pojkvän, vi har lagat tacos och bara myst med film! Nu ska vi krypa till kojs, för imorgon ska lilla frida upp och nana, godnatt med er!

RSS 2.0